Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Jakob Frank"'
Levan is a bacterial homopolysaccharide, which consists of beta-2,6 linked beta-D-fructose monomers. Because of its structural properties and its health promoting effects, levan is a promising functional ingredient for the food, cosmetic and pharma i
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1909.07737
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology February 2021 143
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 December 2018 202:236-245
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2018 82:73-81
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 June 2018 189:296-303
Autor:
Victor Adriel de Jesus Oliveira, Gernot Rottermanner, Magdalena Boucher, Stefanie Größbacher, Peter Judmaier, Werner Bailer, Georg Thallinger, Thomas Kurz, Jakob Frank, Christoph Bauer, Gabriele Fröschl, Michael Batlogg
Publikováno v:
MultiMedia Modeling ISBN: 9783031278174
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::84284180b8403aed0640b39d2f4163d5
https://doi.org/10.1007/978-3-031-27818-1_63
https://doi.org/10.1007/978-3-031-27818-1_63
Autor:
Jakob, Frank, Pfaff, Andre, Novoa-Carballal, Ramon, Rübsam, Heinrich, Becker, Thomas, Vogel, Rudi F.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 February 2013 92(2):1234-1242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.