Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Jakšić, Slavica"'
Publikováno v:
In Food Control 2004 15(3):213-216
Publikováno v:
In Food Control 2002 13(8):491-493
The aim of this study was to determine the presence of Campylobacter spp. in poultry carcasses in poultry slaughterhouse areas and in poultry meat samples from the examined poultry slaughterhouses, following its placement on the market. The research
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1147a6fe911a5905acee73aa40d49949
https://www.bib.irb.hr/444503
https://www.bib.irb.hr/444503
Farm environments represent the source of gram-negative bacteria and endotoxin that generate a significant health risk for developing respiratory diseases in farm workers and animals. The aim of this study was to conduct a quantitative analysis of gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7c23306f20827be2536cf87b7115424d
https://www.bib.irb.hr/407004
https://www.bib.irb.hr/407004
Bacteria and fungi can be present in the air of public buildings in various concentrations, and cause distinct health disorders such as irritation syndrome, allergy or immune system malfunctions. The goal of this study was to screen the presence of b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::57641e967e67a627db5237545d124fc2
https://www.bib.irb.hr/364467
https://www.bib.irb.hr/364467
Voćni sokovi su tekući ekstrakti voća. Održivost se povećava hlađenjem što osigurava smanjenje broja mikroorganizama. Najčešće zastupljeni mikroorganizmi su kvasci. Svrha ovog istraživanja bila je odrediti prisustvo patogenih kvasaca u svj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::929cb0017c3ab9d1eaadf7b70a787c2a
https://www.bib.irb.hr/384673
https://www.bib.irb.hr/384673
Im Lebensmittel-Untersuchungslabor wurden im Jahr 2001 insgesamt 210 Fleischproben von Wild- schweinen auf das Vorhandensein des Parasiten Trichinella spiralis mit negativem Ergebnis untersucht. Als Zufallsbefund wurden in drei Proben (entspricht 1,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::45435aee8b0c1886562340247400bdfa
https://www.bib.irb.hr/108070
https://www.bib.irb.hr/108070
Research on the influence of combined, continuated chilling on the bacteriological composition and water activity was carried out on young fattening broilers of Hybro line (Euribrid, B.V. Boxmeer, Holand). A total of 60 samples of skin over the M. il
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::fd7c8d1b386b6c790d641abca23d9360
https://www.bib.irb.hr/68442
https://www.bib.irb.hr/68442
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.