Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Jahnke, Gizella"'
Autor:
Jahnke, Gizella1 (AUTHOR) gyorffyne.jahnke.gizella@uni-mate.hu, Szőke, Barna Árpád1 (AUTHOR) knolmajerne.szigeti.gyongyi@uni-mate.hu, Steckl, Szabina2 (AUTHOR) steckl.szabina@uni-mate.hu, Szövényi, Áron Pál2 (AUTHOR) szovenyi.aron.pal@uni-mate.hu, Knolmajerné Szigeti, Gyöngyi1 (AUTHOR) nemeth.csaba@uni-mate.hu, Németh, Csaba1 (AUTHOR) jenei.botond.gyula@stud.uni-mate.hu, Jenei, Botond Gyula1 (AUTHOR), Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes2 (AUTHOR) nyitraine.sardy.diana.agnes@uni-mate.hu
Publikováno v:
Agronomy. Aug2023, Vol. 13 Issue 8, p1963. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jahnke, Gizella1 (AUTHOR) gyorffyne.jahnke.gizella@uni-mate.hu, Smidla, József2 (AUTHOR) gyorffyne.jahnke.gizella@uni-mate.hu, Poczai, Peter3 (AUTHOR) peter.poczai@helsinki.fi
Publikováno v:
Diversity (14242818). Jun2022, Vol. 14 Issue 6, p497. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oláh, Krisztina, Turcsán, Mihály, Jahnke, Gizella, Deák, Tamás, Oláh, Róbert, Sárdy, Diána Ágnes Nyitrainé
Publikováno v:
Mitteilungen Klosterneuburg; 2023, Vol. 73 Issue 3, p168-175, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2009 Mar 01. 37, 205-208.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003396