Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Jagadeesh S. L."'
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 23, Iss 1&2 (2022)
An exploration was conducted in the year 2017-2018 at College of Horticulture, Bagalkot, Karnataka, India to evaluate nutritional quality of dehydrated spine gourd (Momordica dioica Roxb.) slices as influenced by different pre-treatments. Spine gourd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/186bb677ace94c0bb6cc0a71662272d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar, Palli Venkata Santhosh1 (AUTHOR) jayanaidu83@gmail.com, Jagadeesh, S. L.1 (AUTHOR), Netravati1 (AUTHOR), Jhalegar, M. D. Jameel1 (AUTHOR), Terdal, Deepa1 (AUTHOR), D. L, Rudresh1 (AUTHOR), Padasetty, Basavaraj1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 2020, Vol. 20 Issue 4, p922-938. 17p.
Autor:
Rajendra, B. N., Ramachandra, R. K., Ashwathnarayana Reddy, N., Honnabyraiah, M. K., Vishnuvardhana, Jagadeesh, S. L., Anjaneya Reddy, B., Ramesh, M., Subramanyam, B.
Publikováno v:
International Journal of Bio-Resource & Stress Management; Feb2023, Vol. 14 Issue 2, p237-242, 6p
Publikováno v:
Environment Conservation Journal; 2022, Vol. 23 Issue 3, p320-325, 6p
Publikováno v:
Environment Conservation Journal; 2022, Vol. 23 Issue 1, p251-257, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamsa, R., Bhuvaneshwari, G., Jagadeesh, S. L., Chandrashekhar, V. M., Basavaraj, N., Natikar, N. A.
Publikováno v:
Journal of Applied Horticulture; Sep-Dec2021, Vol. 23 Issue 3, p334-337, 4p
Autor:
JAGADEESH, S. L.1 jagadeeshpht@yahoo.com, HEGDE, LAXMINARAYAN1, REDDY, B. S.1, SWAMY, G. S. K.1, BASAVARAJ, N.2, GORBAL, KIRAN1, RAGHAVAN, G. S. V.3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2009 Supplement 1, Vol. 33, p281-298. 18p. 3 Charts, 4 Graphs.