Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Jafarpour D"'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 40-46 (2018)
Lactic acid bacteria (LAB) dominate the spoilage populations of vacuum-packaged emulsion-type sausages and other processed meats stored at refrigeration temperatures. An experimental investigation was carried out to evaluate the effectiveness of two
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0849b5ff89a642c68dd2f1ce37dbd0dd
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 36-43 (2017)
Milk and dairy products have a rich nutritional value and they are the main constituents of a human diet. In recent years, the consumption of dairy drinks containing water, sugar syrups and flavorings has been common. So it is important to find a nat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d878595496a47169ba21f86cb0a6532
Autor:
Rohani, K., Nicolau, B., Madathil, S., Booij, L., Jafarpour, D., Haricharan, P.B., Feine, J., Alchini, R., Tamimi, F., de Souza, R.
Publikováno v:
JDR Clinical & Translational Research; Jul2024, Vol. 9 Issue 3, p294-305, 12p
Autor:
de Souza, R.F., Jabbar, A.A., Jafarpour, D., Bedos, C., Esfandiari, S., Makhoul, N.M., Dagdeviren, D., Abi Nader, S., Feine, J.S.
Publikováno v:
JDR Clinical & Translational Research; Jan2024, Vol. 9 Issue 1, p27-41, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Souza, R.F., Jabbar, A.A., Jafarpour, D., Bedos, C., Esfandiari, S., Makhoul, N.M., Dagdeviren, D., Abi Nader, S., Feine, J.S.
Supplemental material, sj-docx-1-jct-10.1177_23800844221124083 for Single-Implant Overdentures Retained by a Novel Attachment: A Mixed Methods Crossover Randomized Clinical Trial by R.F. de Souza, A.A. Jabbar, D. Jafarpour, C. Bedos, S. Esfandiari, N
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1e7c8d152309618e40eba676768392bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jafarpour, D., Ataei, P.
Publikováno v:
Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; 2021, Vol. 17 Issue 4, p517-532, 16p