Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Jafarpour, S.A."'
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The aim of this study was to optimize the nanoencapsulation of fish Omega 3 fatty acids with use of complex coacervation technique which was performed by using response surface methodology (RSM) in the central composite design (CCD). Nanoparticles co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1f410d56e392a6be8493a1e238ac5e32
http://aquaticcommons.org/22112/
http://aquaticcommons.org/22112/
Publikováno v:
Khorramshahr University of Marine Science and Technology
The properties of kiddi shrimp (Parapenaeopsis stylifera) gel added with different levels of egg white (EW) and whey protein concentrate (WPC) (0.5-5%) were studied. Textural parameters of the gels improved by adding EW and WPC up to 3 and 1 percent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::05aa12d310aebf50b9b74599f446642d
http://aquaticcommons.org/24898/
http://aquaticcommons.org/24898/
Publikováno v:
Khorramshahr University of Marine Science and Technology
The properties of kiddi shrimp (Parapenaeopsis stylifera) gel added with different levels of microbial transglutaminase (MTGase) (0.6, 1, 1.4 and 1.8 units/g) were studied. Most textural parameters of the gels improved by adding MTGase espacially at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6f2eced5851b5fbea1b7bc10e9a2e210
https://hdl.handle.net/1834/40388
https://hdl.handle.net/1834/40388
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition; Dec2015, Vol. 21 Issue 6, p952-959, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.