Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Jaekel, Leandra Zafalon"'
Autor:
Jaekel, Leandra Zafalon
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Yoon Kil Chang
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-22T11:08:16Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Jaekel_LeandraZafalon_D.pdf: 6646939 bytes, c
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-22T11:08:16Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Jaekel_LeandraZafalon_D.pdf: 6646939 bytes, c
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255893
Autor:
Jaekel, Leandra Zafalon
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Yoon Kil Chang Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: O interesse dos consumidores por alimentos com características funcionais tem aumentado nos últimos anos. A farinha de tri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d80c52097fd9ed71a7ecd15cc7fe43bd
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2013.905827
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2013.905827
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e891986219
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e891986219
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e891986219
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e891986219
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e891986219
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The use of resistant starch in new food products is increasing due to the health benefits associated with fiber intake. However, its use in products such as pasta is limited because it weakens the gluten network. One way to solve this problem is by a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::92d0d3d69a61aaaed061c72cf9f1ce0e
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6219
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6219
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 4, Pages: 844-849, Published: 02 NOV 2012
The aim of this study was to verify the influence of the addition of the enzyme xylanase (four concentrations: 0, 4, 8, and 12 g.100 kg-1 flour) on the characteristics of loaf bread made with white wheat flour or whole grain wheat flour. Breads made
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::01248d24fceaa6b91ef41a749a6b93ba
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400030&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400030&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 35, Issue: 6, Pages: 1211-1217, Published: DEC 2011
There is a growing interest in functional foods that, apart from their nutritional function, bring health benefits, contributing to wellbeing and/or reducing the risk of certain diseases. The objective of this study was to evaluate the functional eff
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2467ee3ec28caa5e17bc3979e8d24936
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542011000600023&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542011000600023&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Sandra J?nia Monteiro
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVJM
Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri (UFVJM)
instacron:UFVJM
Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri (UFVJM)
instacron:UFVJM
O presente trabalho foi realizado com apoio da Coordena??o de Aperfei?oamento de Pessoal de N?vel Superior - Brasil (CAPES) - C?digo de Financiamento 001. Submitted by Jos? Henrique Henrique (jose.neves@ufvjm.edu.br) on 2021-03-11T12:45:55Z No. of bi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5067e8d6e7361fdf8c522944a8b67fda
http://acervo.ufvjm.edu.br/jspui/handle/1/2453
http://acervo.ufvjm.edu.br/jspui/handle/1/2453