Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Jabri, Cheima"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maiza, Nourhene, Mnafgui, Wiem, Jabri, Cheima, Zribi, Fethia, Zorrig, Walid, Ludidi, Ndiko, Sanchez-Ballesta, Maria Teresa, Badri, Mounawer
Publikováno v:
Plant Biosystems; Oct2024, Vol. 158 Issue 5, p1093-1104, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Oasis Agriculture and Sustainable Development, Iss Special, Pp 13-18 (2021)
Selection strategies for increased salt tolerance in Medicago sativa must involve several growth stages, with the germination stage as a particularly important stage. At this stage, M. sativa is known to be more sensitive to salt than later growth st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a1135f6cd07426bb7de631689526fdd
Autor:
Wiem Mnafgui, Jabri, Cheima, Jihnaoui, Nada, Maiza, Nourhene, Guerchi, Amal, Zaidi, Nawres, Basson, Gerhard, Maré Keyster, Eden, Djébali, Naceur, Pecetti, Luciano, Hanana, Mohsen, Annicchiarico, Paolo, Sakiroglu, Muhammet, Ludidi, Ndiko, Badri, Mounawer
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2024, p1-12, 12p
Autor:
Guerchi, Amal, Mnafgui, Wiem, Jabri, Cheima, Merghni, Meriem, Sifaoui, Kalthoum, Mahjoub, Asma, Ludidi, Ndiko, Badri, Mounawer
Publikováno v:
BMC Plant Biology; 3/1/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-14, 14p
Autor:
El-Bok, Safia1 safia1elbok@yahoo.fr, Jabri, Cheima2, Omrani, Wafa1, Nsibi, Khaoula1, Zoghlami-Khélil, Aziza2
Publikováno v:
Pakistan Journal of Agricultural Sciences. Jan2019, Vol. 56 Issue 1, p1-6. 6p.
Publikováno v:
Journal of Animal & Plant Sciences.
1 ABSTRACT To identify the suitable genetic resources of forage legumes for animal feeding, the characterization of their chemical and biochemical composition is crucial since forage quality is a limiting factor which affects animal health and perfor
Autor:
Jabri Cheima
Publikováno v:
IOSR Journal of Agriculture and Veterinary Science. 1:44-48