Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"JOHNSONII NCC-533"'
Autor:
Jos C. Arents, Rosanne Y. Hertzberger, M. Joost Teixeira de Mattos, R. David Pridmore, Christof Gysler, Henk L. Dekker, Michiel Kleerebezem
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology, 80(7), 2229-2239. American Society for Microbiology
Applied and Environmental Microbiology, 80(7), 2229-2239
Appl. Environ. Microbiol. April 2014 vol. 80 no. 7 2229-2239
Applied and Environmental Microbiology 80 (2014) 7
Applied and Environmental Microbiology, 80(7), 2229-2239
Appl. Environ. Microbiol. April 2014 vol. 80 no. 7 2229-2239
Applied and Environmental Microbiology 80 (2014) 7
Hydrogen peroxide production is a well-known trait of many bacterial species associated with the human body. In the presence of oxygen, the probiotic lactic acid bacterium Lactobacillus johnsonii NCC 533 excretes up to 1 mM H 2 O 2 , inducing growth
Autor:
Slavko Kralj, Marc J. E. C. van der Maarel, Hans Leemhuis, Munir A. Anwar, Lubbert Dijkhuizen, Anna Villar Pique
Publikováno v:
Microbiology-Sgm, 156(4), 1264-1274. MAIK NAUKA/INTERPERIODICA/SPRINGER
Fructansucrase enzymes polymerize the fructose moiety of sucrose into levan or inulin fructans, with β(2-6) and β(2-1) linkages, respectively. Here, we report an evaluation of fructan synthesis in three Lactobacillus gasseri strains, identification
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.