Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"JIN Wen-gang"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 4, Pp 58-64 (2022)
Objective: This study aimed to analyze the differences of volatile compounds among fresh Gastrodia elata of different varieties and origins. Methods: Volatile components of fresh G. elata from six origin and three varieties were analyzed by gas chrom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb6778b7b8b4319a17084dd083fc14f
Autor:
Shi, Yu-gang, Li, Dong-hui, Kong, Yi-ming, Zhang, Run-run, Gu, Qing, Hu, Meng-xin, Tian, Shi-yi, Jin, Wen-gang
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2022 361
Autor:
Yan, Jia-Nan, Shang, Wen-Hui, Zhao, Jun, Han, Jia-Run, Jin, Wen-Gang, Wang, Hai-Tao, Du, Yi-Nan, Wu, Hai-Tao, Janaswamy, Srinivas, Xiong, Youling L., Zhu, Bei-Wei
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2019 91:182-189
Autor:
Yan, Jia-Nan, Zhang, Meng, Zhao, Jun, Tang, Yue, Han, Jia-Run, Du, Yi-Nan, Jiang, Hui, Jin, Wen-Gang, Wu, Hai-Tao, Zhu, Bei-Wei
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2019 90:452-461
Autor:
Jin, Wen-Gang, Wu, Hai-Tao, Li, Xin-Sheng, Zhu, Bei-Wei, Dong, Xiu-Ping, Li, Yi, Fu, Ying-Huan
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2014 40:245-253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.