Zobrazeno 1 - 10
of 2 114
pro vyhledávání: '"JELLIFFE DB"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Jelliffe DB, Jelliffe EFP, Latham M, Greiner T. Devising breastfeeding programmes - some practical realities and recent developments. In: Programmes to Promote Breastfeeding. Jelliffe DB, Jelliffe EFP (Eds.), Oxford: Oxford University Press, 1988, pp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::948e1eac01bb3b84346a466bd289f019
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jelliffe, DB
Publikováno v:
South African Medical Journal; Vol 45, No 12 (1971)
Click on the link to view the book reviews. SAMJ 45(12)
Autor:
Jelliffe, DB, Jelliffe, EF Patrice
Publikováno v:
Asia Pacific Journal of Public Health, 1987 Jan 01. 1(1), 77-85.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26720635
Publikováno v:
Journal of tropical pediatrics (London, England : 1955). 1(2)
Autor:
Jelliffe Db, E J Jelliffe
Publikováno v:
Disasters. 5(4)
Autor:
Jelliffe Db
Publikováno v:
Novartis Foundation Symposia ISBN: 9780470720271
Ciba Foundation Symposium 45-Breast-Feeding and the Mother
Ciba Foundation Symposium 45-Breast-Feeding and the Mother
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b4dd46029034b568db2a71edc4d3ebf4
https://doi.org/10.1002/9780470720271.ch15
https://doi.org/10.1002/9780470720271.ch15
Autor:
Jelliffe Db, Jelliffe Ef
Publikováno v:
Ciba Foundation Symposium 23-Human Rights in Health
A world wide nutritional plan for physiologically vulnerable groups that is pregnant and/or lactating women and children from 6 months-2 years suggests the use of local food supplies in preparation of multimi xes as the source of nutritional suppleme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e3699fbc1d056af26801ce7f85518d9b
https://doi.org/10.1002/9780470715390.ch8
https://doi.org/10.1002/9780470715390.ch8