Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"JANJECIC, Zlatko"'
Autor:
Zurak, Dora *, Svečnjak, Zlatko *, Kiš, Goran *, Janječić, Zlatko *, Bedeković, Dalibor *, Duvnjak, Marija *, Pirgozliev, Vasil, Grbeša, Darko *, Kljak, Kristina *
Publikováno v:
In Poultry Science August 2024 103(8)
Autor:
Zurak, Dora *, Svečnjak, Zlatko *, Gunjević, Veronika *, Kiš, Goran *, Janječić, Zlatko *, Pirgozliev, Vasil, Grbeša, Darko *, Kljak, Kristina *
Publikováno v:
In Poultry Science June 2024 103(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bedekovic, Dalibor1, Janjecic, Zlatko1, Filipovic, Dubravko1 dfilipovic@agr.hr, Galic, Ante1, Pliestic, Stjepan1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2020, Vol. 12 Issue 3, p95-104. 10p.
In recent years, people become more aware of the impact of food production on the environment and increasingly want to change their food to minimize the impact of their diet on the planet Earth. To make this possible it is necessary to know the exact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::497d9d2ea892312635596918e742d553
https://www.bib.irb.hr/1249135
https://www.bib.irb.hr/1249135
Due to the harmful effects of greenhouse gases on the climate, many countries, including the Republic of Croatia, have committed to monitoring and gradually reducing greenhouse gas emissions. Livestock production as one of the significant factors of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::012f0c402ab3b575fa949d9d2808243d
https://www.bib.irb.hr/1249114
https://www.bib.irb.hr/1249114
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1603-1606.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003026
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 183-186.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002671