Zobrazeno 1 - 10
of 786
pro vyhledávání: '"JAMROZ, J."'
Autor:
Jamroz, J., Malys, M., Krok, F., Maier, J., Kyriacou, A., Ahmed, S.J., Abrahams, I., Wrobel, W.
Publikováno v:
In Solid State Ionics May 2020 348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2014 36:308-315
Autor:
Zhang L; Department of Chemistry, Queen Mary University of London, Mile End Road, London E1 4NS, U.K.; Shenzhen CAPCHEM Technology Company Limited, Pingshan District, Shenzhen 518118, China., Malys M; Faculty of Physics, Warsaw University of Technology, Koszykowa 75, Warszawa 00-662, Poland., Jamroz J; Faculty of Physics, Warsaw University of Technology, Koszykowa 75, Warszawa 00-662, Poland., Krok F; Faculty of Physics, Warsaw University of Technology, Koszykowa 75, Warszawa 00-662, Poland., Wrobel W; Faculty of Physics, Warsaw University of Technology, Koszykowa 75, Warszawa 00-662, Poland., Hull S; Science and Technology Facilities Council, ISIS Facility, Rutherford Appleton Laboratory, Chilton, Didcot, Oxofordshire OX11 OQX, U.K., Yan H; School of Engineering and Materials Science, Queen Mary University of London, Mile End Road, London E1 4NS, U.K., Abrahams I; Department of Chemistry, Queen Mary University of London, Mile End Road, London E1 4NS, U.K.
Publikováno v:
Inorganic chemistry [Inorg Chem] 2023 Jul 31; Vol. 62 (30), pp. 11876-11886. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 14.
Autor:
Włodarczyk-Stasiak, M., Jamroz, J.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 93(4):379-385
Autor:
Włodarczyk-Stasiak, M., Jamroz, J.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 85(4):580-589
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PANKIEWICZ, U.1 urszula.pankiewicz@up.lublin.pl, JAMROZ, J.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2013, Vol. 25 Issue 4, p394-402. 9p.