Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"JABERI, RAHIMEH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agricultural Research / Turkiye Tarimsal Arastirmalar Dergisi. 2022, Vol. 9 Issue 1, p41-48. 8p.
Publikováno v:
Foods; Oct2023, Vol. 12 Issue 19, p3525, 14p
Autor:
Jaberi, Rahimeh1 (AUTHOR) Rahimeh.jaberi@gmail.com, Kaban, Güzin1 (AUTHOR), Kaya, Mükerrem1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2020, Vol. 44 Issue 7, p1-11. 11p.
In the study, the effects of the degree of NaCl substitution by KCl (NaCl-KCl combinations of 100:0, 75:25, 50:50, 25 : 75, 0:100) on microbiological and physico-chemical properties of heat-treated sucuk were investigated during production stages. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4667::86768ad86344ccecc5c47010fe09b285
https://hdl.handle.net/20.500.12501/3206
https://hdl.handle.net/20.500.12501/3206
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. Mar2019, Vol. 32 Issue 3, p421-429. 9p.
Autor:
Jaberi, Rahimeh
Araştırmada, kurutulmuş Berberis vulgaris L. (barberry) meyvesinden antosiyanin ekstraksiyonu için optimum koşullar ile elde edilen ekstraktın frankfurter tipi sosisin renk ve diğer kalitatif özelliklerine etkisinin belirlenmesi amaçlanmış
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::9fa190d0264fa1f221565208cce3e498
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/47512
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/47512
Autor:
Jaberi, Rahimeh
Araştırmada, manda kıymasının raf ömrü üzerine vakum ve modifiye atmosferde ambalajlama yöntemlerinin etkileri incelenmiştir. Manda kıymaları hazırlandıktan sonra vakum ve modifiye atmosfer (%80 O2 + %20 CO2) uygulanarak ambalajlanmış
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::83b9e43c532d8bfa4c2beffc0da6a0d5
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/49524
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/49524