Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"JAİMAND, K"'
Publikováno v:
فیزیولوژی محیطی گیاهی, Vol 4, Iss 13, Pp 1-8 (2009)
Phenolic compounds in Olive fruits are important factors to consider in order to evaluate the quality of virgin Olive oil. Several studies concerning phenolic compounds in the Olive have already been carried out. Oleuropein, have pharmacological prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/621a19e5433d42628eb1657a919fe81c
Publikováno v:
فیزیولوژی محیطی گیاهی, Vol 3, Iss 11, Pp 1-7 (2008)
Flavonoid components are the largest phenolic groups in nature. Kaempferol, quercetin has medicinal effects againts viruses and cancer cells. In f this research for extraction and determination of flavonoid compounds kaempferol and Quercetin in petal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/035b39a9f4c049aa9d83150788b0774d
Autor:
Jamalian, A., Shams-Ghahfarokhi, M., Jaimand, K., Pashootan, N., Amani, A., Razzaghi-Abyaneh, M.
Publikováno v:
In Journal de Mycologie Médicale December 2012 22(4):308-315
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. Jan/Feb2007, Vol. 19 Issue 1, p8-10. 3p. 1 Chart.
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. May/Jun2006, Vol. 18 Issue 3, p293-295. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effects of Storage and Cultivation on Crocin Content of Dried Stigma of Saffron (Crocus sativus L.).
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA; oca-mar2014, Vol. 12 Issue 1, p16-19, 4p