Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"J.Y. Asibuo"'
Autor:
S. Addy, Rick L. Brandenburg, N. Denwar, J. E. Bailey, G. Mahama, M.K. Boateng, Jesse B. Naab, H. K. Adu-Dapaah, A. Ibrahim, S. Osei-Yeboah, J.Y. Asibuo, A. Oppong, David A. Hoisington, J. Rhoads, S. Amoah, David L. Jordan, R. Akroma, K. Osei, J.K. Addo, M. B. Mochiah, J. N. L. Lamptey, Mumuni Abudulai, M. Owusu Akyaw, G. Bolfrey Arku, A.A. Danyi, T.H. Williams
Publikováno v:
Peanut Science. 46:37-41
New technologies combined with improved genetics and farmer access are important components required to improve productivity and efficiencies of cropping systems. The ability of the public and private sector to provide these components to farmers oft
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Lamptey, R. Adu Amoah, Richard Akromah, B. Adu Gyamfi, K.B. Asare, A. Wireko-Kena, J.Y. Asibuo
Publikováno v:
Ecological Genetics and Genomics. 17:100064
Oleic is a major fatty acid in groundnut that determines the quality, nutritional and shelf-life of groundnut products. The genetic control of this trait is vital for high oleic groundnut breeding programs. Hence this study was conducted to understan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :389-395
Bambara is a good source of inexpensive vegetable protein and a food security crop in Ghana. Until recently, bambara groundnut attracted little research interest and funding. In recent times, there are efforts to improve upon the productivity of bamb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.