Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J.W.A. Sajiwanie"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100493- (2023)
Plant-based or non-dairy milk alternatives are a growing trend in new product development. The palmyrah (Borassus flabellifer L) fruits have excellent nutritional and functional properties with unique organoleptic characteristics. Unfortunately, they
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/063eed55268a427cb82f61b0ea04f560
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 20:S240-S251
Fruits after processing leave large proportion of peels, which is a nuisance to the environment as a solid waste. The aim of this study was to ascertain the chemical composition, physicochemical pr...
Palmyrah (Borassus flabellifer L.) Toddy as a Source of Vinegar Production and its Chemical Analysis
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences – Sri Lanka. 17:360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences – Sri Lanka. 16:226
Purpose: Fruit waste (FW) is a leading food waste type generates globally. Industrial management of such FW is a great challenge. Since those wastes are rich in nutrients, phytochemicals, and other functional compounds, they can be reused by value ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.