Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"J.T.M. van Diepen"'
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences 7 (1998)
Journal of Animal and Feed Sciences, 7, 191-197
Journal of Animal and Feed Sciences, 7, 191-197
Publikováno v:
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production-EAAP134. Wageningen: Wageningen Academic Publishers
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production-EAAP134
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production ISBN: 9789086867813
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production-EAAP134
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production ISBN: 9789086867813
After lysine, methionine/cysteine, threonine, tryptophan, and valine it is not clear which essential amino acid becomes limiting in low protein diets for post weaning piglets. This is related to a scarcity of information on requirement for other esse
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dde8b61c0e0d3575f61a031df3d99223
https://research.wur.nl/en/publications/determination-of-the-next-limiting-amino-acid-in-young-piglets
https://research.wur.nl/en/publications/determination-of-the-next-limiting-amino-acid-in-young-piglets
Publikováno v:
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production. Wageningen Academic Publishers
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production ISBN: 9789086867813
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production
Energy and protein metabolism and nutrition in sustainable animal production ISBN: 9789086867813
After lysine, methionine plus cysteine, threonine and tryptophan, valine is the next limiting amino acid in most common diets for post weaning piglets, in particular in low protein diets. To be able to formulate low protein diets it is essential to h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2b0442bee53c632c6b6acab29a55da91
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-781-3_60
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-781-3_60
Publikováno v:
Journal of Animal Science 60 (2002)
Journal of Animal Science, 60, 681-690
Journal of Animal Science, 80, 681-690
Journal of Animal Science, 60, 681-690
Journal of Animal Science, 80, 681-690
Five 43-kg barrows [(Dutch Landrace x Yorkshire) x Yorkshire] were fitted with steered ileocecal valve cannulas to compare the effects of K-diformate (KDF), a specifically conjugated salt vs its molecular constituents, namely, formic acid and K-forma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::00007f6e7b60a45ab2ea80aac0e940c0
https://research.wur.nl/en/publications/the-effects-of-potassium-diformate-and-its-molecular-constituents
https://research.wur.nl/en/publications/the-effects-of-potassium-diformate-and-its-molecular-constituents
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Vreman, A.W. Jongbloed, Zdzislaw Mroz, Adam J. Moeser, J.T.M. van Diepen, T. A. T. G. van Kempen, T.T. Canh
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Journal of Animal Science, 78(12), 3096-3106
Journal of Animal Science 78 (2000) 12
Journal of Animal Science, 78(12), 3096-3106
Journal of Animal Science 78 (2000) 12
A 2 x 3 factorial experiment was conducted with 24 finishing pigs (Yorkshire x [Finnish Landrace x Dutch Landrace]) to determine the effects of dietary buffering capacity (BC) and carbohydrate sources on apparent total tract digestibility (TD), N ret
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::96519554e21c5104de9352beacea143d
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0034547773&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0034547773&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.