Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"J.S. Isepon"'
Autor:
J.S. Isepon, A.J. Oliveira
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 50, Iss 3, Pp 451-454 (1993)
Estudou-se, a influência de culturas láticas no índice de proteólise do queijo Minas Frescal, processado com leite não pasteurizado e pasteurizado. O emprego de culturas láticas na elaboração de queijo Minas Frescal pode ser indicado, uma vez
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/098807233b644c0ca23bf4d37a464451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.