Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"J.R.D. Finzer"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 32 (2013)
Lactose monohydrate crystallization was carried out in a batch vibrated-bed crystallizer. The crystallization trials were performed to determinate yield and mean crystal size prediction models and effect determination of variables supersaturation lev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11895b3b2563486d84bcb0c7202d2330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Scientific Research. 5:32-36
Taking into account that phosphate rocks can have high solubility regarding the different kinds of solvents used, dissolution of apatite from different places was applied in 2% citric acid solution. Semi analytical, 0,001g resolution scales for quant
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 79:905-912
This paper interprets the experimentally measured residence time distribution of coffee berries on a vibrated tray dryer with recycle by means of the dispersion coefficients and the Peclet number. Drying was carried out on a vibrated tray dryer opera
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 70:15-25
This work presents batch drying of coffee cherries on vibrated trays and in a fixed bed drier. The amplitude and the frequency of vibration were: Ax = 0.211 × 10−3 and Ay = 0.945 × 10−3 m; 60 Hz. The equipment consists of a vertical drying tunn
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 26:207-222
A vibrated tray dryer was tested for drying coffee bem‘es. It consists of a vertical chamber (0.33 m x 0.18 m 1.30 m) provided with four trays. The trays are supported by a vibrated shaft. Erperimental tests were cam‘ed out at a vibration amplitu
Publikováno v:
Drying Technology. 15:1983-1994
This work shows the early development of the vibrated trays dryer. The flow of particles is controlled by vibration applied to them. The operating conditions of five springs were determined and the best spring parameters were defined. The spring para
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.