Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"J.R. Busboom"'
Autor:
X.D. Liu, N.R. Moffitt-Hemmer, J.M. Deavila, A.N. Li, Q.T. Tian, A. Bravo-Iniguez, Y.T. Chen, L. Zhao, M.J. Zhu, J.S. Neibergs, J.R. Busboom, M.L. Nelson, A. Tibary, M. Du
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 2, Pp 100144- (2021)
For the spring-calving beef herds, late gestation coincides with winter and early spring, when cows are dependent on feed supplements with low quality hay, which is hard to meet their nutrient requirements. However, the effects of deficiencies of met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/047a2b70b2b146df9c93a1fd0388472d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:497-500
Surimi-like mutton products were produced using hand boned meat (HBM) and mechanically separated meat (MSM). Washing increased moisture and decreased fat and protein in surimi-like products. Collagen solubility and water holding capacity were higher
Publikováno v:
Journal of Food Science. 56:916-919
Rate of acid production and ability to produce antimicrobial activity were tested on P. acidilactici H and L. plantarum 27 during growth in a sausage formula mixture. Lactacel 75 was used as control. Starter culture did not affect water activity, pH,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W.C. Russell, T. Heald, Daniel C. Rule, Ray A. Field, Richard J. McCormick, J.R. Busboom, A Mazhar
Publikováno v:
Journal of Food Science. 55:575-576
Thirty-six pigs were fed diets containing 20% intact canola (IC), 20% ground canola (GC) or 0% canola (C). Processing yields and proximate composition of bacon were not affected by diet. Bacon from pigs fed GC had less saturated fatty acids and more
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.