Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"J.R Nicoli"'
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 62, Iss 6, Pp 1484-1490 (2010)
Avaliaram-se iogurtes de leite de cabra contendo ou não Bifidobacterium longum, B. breve, B. pseudolongum ou B. bifidum, adicionados ou não de aroma de morango. Os dados obtidos nas análises higiênico-sanitárias e físico-químicas foram dentro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d18e1676e794a568dd91f969d2db61d
Autor:
J.S. Oliveira, K. Costa, L.B. Acurcio, S.H.C. Sandes, G.D. Cassali, A.P.T. Uetanabaro, A.M. Costa, J.R. Nicoli, E. Neumann, A.L.F. Porto
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 47, Iss , Pp 184-191 (2018)
Lactobacillus fermentum TcUESC01 (LF) and Lactobacillus plantarum TcUESC02 (LP) isolated from the fermentation of cocoa (Theobroma cacao L.) were evaluated as probiotics. In a first step, both lactobacilli were tested for in vitro antagonism against
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ed7e5f361d542c194ffe8fa11ab0db4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.R. Portugal, J.L. Gonçalves, L.R. Fernandes, H.P.S. Silva, R.M.E. Arantes, J.R. Nicoli, L.Q. Vieira, J.I. Alvarez-Leite
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 39, Iss 5, Pp 629-635 (2006)
Elevated blood cholesterol is an important risk factor associated with atherosclerosis and coronary heart disease. Several studies have reported a decrease in serum cholesterol during the consumption of large doses of fermented dairy products or lact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8d33b443a6746cab6172f99b9c7c213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 37, Iss 7, Pp 1005-1013 (2004)
An experimental infection with Salmonella enterica subsp. enterica serovar Typhimurium was evaluated in gnotobiotic mice previously exposed to a plasmid-free non-pathogenic Escherichia coli (EMO strain). Mice were exposed to EMO (experimental) or not
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c20974a9f8674192ae200b2741d1c9ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.