Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"J.O. Ogundiwin"'
Publikováno v:
The Journal of applied bacteriology. 71(2)
The effect of five chemical preservatives on the micro-organisms associated with sorghum grain and malts was investigated. Sorbic acid, sodium benzoate, nisin, formaldehyde and lime at concentrations up to 500, 100, 1000, 1500 and 2000 ppm, respectiv
Autor:
J.O. Ogundiwin, O.L. Oke
Publikováno v:
Food Chemistry. 11:1-13
Wara was prepared in the laboratory in the traditional way and factors affecting the processing were investigated. The juice from sodom apple (Calotropis procera), used for coagulating the curd, showed minimal activities at temperatures below 37°C a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.