Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"J.O. Hehenkamp"'
Autor:
Martijs J. Jonker, S.J.C.M. Oomes, J.O. Hehenkamp, Floyd R.A. Wittink, Stanley Brul, Timo M. Breit
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 133(3), 234-242. Elsevier
Bacterial spores formed in the presence of high concentrations of minerals are a major problem in the food industry because of their extreme heat resistance. In order to enhance our insight in the molecular mechanisms underlying this phenomenon we ha
The characterisation of Bacillus spores occurring in the manufacturing of (low acid) canned products
Autor:
J.M.B.M. van der Vossen, Stanley Brul, J.O. Hehenkamp, S.J.C.M. Oomes, A.C.M. van Zuijlen, H. Witsenboer
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 1-2, 120, 85-94
International Journal of Food Microbiology, 120, 85-94. Elsevier
International Journal of Food Microbiology, 120, 85-94. Elsevier
Spore-forming bacteria can be a problem in the food industry, especially in the canning industry. Spores present in ingredients or present in the processing environment severely challenge the preservation process since their thermal resistance may be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c88937dc71a6a1d9ec51882267695567
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4345bcff-f306-4531-835c-c54fccb67df3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4345bcff-f306-4531-835c-c54fccb67df3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.