Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"J.O. Abu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresource Technology. 69:87-90
Three traditional sun-drying surfaces, a wooden surface (WS), a corrugated iron sheet surface (CIS) and a cement surface (CS) were used to disinfect cowpea (Vigna ungiculata) seeds for 5 h in the sun. The values of foam capacity, fats and water absor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P.J Jooste, J.O Abu
Publikováno v:
Nigerian Food Journal. 28
The suitability of (a fermented non-alcoholic maize beverage) as a probiotic vehicle was previously demonstrated using a range of organisms (Nyanzi, 2007). In that study also, lactobacillus spp.- dependent differences in the sensory properties of the
Autor:
J.O Abu
Publikováno v:
Botswana Journal of Technology; Vol 16, No 2 (2007)
A major reason for the low utilization of cowpeas in southern African countries is the absence of variety in the foods prepared from cowpeas in these areas. In these countries, this legume is utilized primarily in the form of boiled whole seeds. Proc
Publikováno v:
Nigerian Food Journal. 24
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.