Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"J.M. Zuehlke"'
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 39:1016-1026
Efficacies of dimethyl dicarbonate (DMDC) against yeasts associated with grapes and wines were evaluated. Addition of the legal limit of DMDC (200 mg/L) to grape musts initially inoculated with 102 cfu/mL (low population) or 105 cfu/mL (high populati
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 53:460-465
Aims: The objectives of this research were to (i) optimize the concentration of cycloheximide for use in WL media used in the wine industry and (ii) evaluate Dekkera/Brettanomyces differential medium (DBDM) as a means to detect Dekkera. Methods and R
Publikováno v:
Fermentation
Volume 1
Issue 1
Pages 3-12
Volume 1
Issue 1
Pages 3-12
An alternative approach to remove residual sugar from red wines using strains of Zygosaccharomyces bailli was studied. Fructose (40 or 60 g/L) and alcohol (13%, 15%, or 17% v/v) were added to a Cabernet Sauvignon wine before inoculation of Z. bailii
Autor:
J.M. Zuehlke, Charles G. Edwards
Publikováno v:
Journal of food protection. 76(12)
Brettanomyces is a major threat to red wine quality, causing off-odors such as "medicinal," "barnyard," or even "sewage" during aging. Although sulfites (SO2) are used to limit spoilage by these yeast cells, reduced storage temperatures may lessen SO
Publikováno v:
Annual review of food science and technology. 4
Understanding the characteristics of yeast spoilage, as well as the available control technologies, is vital to producing consistent, high-quality wine. Zygosaccharomyces bailii contamination may result in refermentation and CO2 production in sweet w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.