Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"J.M. Straver"'
Autor:
A.J. Alldrick, E.V.M. Andersen, A. Ariosti, E. Espada Aventín, E. Bugge, D. Burfoot, G.K. Christian, R.W.R. Crevel, A. Demirci, K. Fikiin, A.R.H. Fischer, L.J. Frewer, A. Friis, P.J. Fryer, D. Gabrić, K. Galić, K.R. Goode, A. Graßhoff, C. Griffith, D. Gueguen, A.P.M. Hasting, J. Holah, H. Hoogland, I.H. Huisman, B.B.B. Jensen, G. Kaptan, J. Kold, M. Kostyukovsky, H.L.M. Lelieveld, L.J.S. Lukasse, K. Mager, J.-Y. Maillard, Á. McConnon, M. McHardy, H. Miettinen, F. Moerman, P.K. Mogensen, S.E. Mortimore, Y. Motarjemi, M.E. Oner, P. Overbosch, E. Partington, P.D. Pierce, V.M. Puri, E. Quinn, J. Redfern, Á. Regan, Joe M. Regenstein, D. Rosner, S. Salo, R.H. Schmidt, R. Schmitt, F. Tracy Schonrock, E. Shaaya, C. Silverman, D.L. Smith, R. Stahlkopf, J.M. Straver, J. Taylour, E.U. Thoden van Velzen, H. Timmerman, E.D. van Asselt, I. Van Rijn, J. Verran, S. Vidaček, Iuliana Vintilă, C.A. Wallace, X. Wang, S. West, G. Wirtanen, M.H. Zwietering
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::da5214ab849d97a2dd6ab54a6c3ef3c6
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100155-4.00055-8
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100155-4.00055-8
Publikováno v:
Handbook of Hygiene Control in the Food Industry: Second Edition
Handbook of Hygiene Control in the Food Industry: Second Edition. Elsevier
Handbook of Hygiene Control in the Food Industry: Second Edition. Elsevier
Foodborne illnesses can be caused by a wide range of microorganisms. Data analysis can help to determine which microorganisms give the highest contribution to the number of foodborne illnesses. This helps to decide which pathogen(s) to focus on in or
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20d713288bc242b865d1e1c0c106bfed
https://research.wur.nl/en/publications/the-range-of-microbial-risks-in-food-processing-2
https://research.wur.nl/en/publications/the-range-of-microbial-risks-in-food-processing-2
Autor:
Marcel H. Zwietering, J.M. Straver, Rijkelt R. Beumer, Anita R. Linnemann, A. F. W. Janssen, M.A.J.S. van Boekel
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 70:2045-2055
This study aimed to characterize the number of Salmonella on chicken breast filet at the retail level and to evaluate if this number affects the risk of salmonellosis. From October to December 2005, 220 chilled raw filets (without skin) were collecte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.