Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"J.M. Schrickx"'
Publikováno v:
Analytical Biochemistry. 231:175-181
Wild-type Aspergillus niger N402 and glucoamylase overproducing transformant A. niger N402[pAB6-10]B1 have been grown in maltodextrin- and xylose-limited recycling culture at pH 4.5 on mineral medium. The only products formed were organic acids and p
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology. 43:109-116
When wild-type Aspergillus niger N402 and a glucoamylase-overproducing transformant were grown in recycling culture without a nitrogen source, hyphal tip extension and glucoamylase production still occurred, but overproduction of glucoamylase by the
Autor:
C.A.M.J.J. van den Hondel, H. W. van Verseveld, A. H. Stouthamer, Jan C. Verdoes, J.M. Schrickx, Agna S. Krave
Publikováno v:
Journal of General Microbiology. 139:2801-2810
Continuous and recycling cultures were carried out with Aspergillus niger N402 wild-type and a glucoamylase overproducing transformant to investigate growth and product formation characteristics. In shake flask cultures, the amount of glucoamylase pr
Autor:
Jan C. Verdoes, C.A.M.J.J. van den Hondel, J.M. Schrickx, P.J. Punt, H. W. van Verseveld, A. H. Stouthamer
Publikováno v:
Transgenic Research. 2:84-92
A strategy, based on the usage of the amdS selection marker and a cosmid vector containing four copies of the glucoamylase gene (glaA), was developed to obtain glucoamylase (GLA)-overproducing A. niger strains. With this strategy, fungal strains carr
Autor:
A. H. Stouthamer, M. El Sayed, M Metwally, Mohamed E.H. Osman, H. W. van Verseveld, J.M. Schrickx
Publikováno v:
Antonie van Leeuwenhoek. 60:313-323
Aspergillus niger has been grown in glucose- and maltose-limited recycling cultures to determine the maximum growth yield, the maximum product yield for glucoamylase production, and the maintenance requirements at very slow specific growth rates. Usi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.