Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"J.M. Reparet"'
In vivo sodium release related to salty perception during eating model cheeses of different textures
Publikováno v:
International Dairy Journal
International Dairy Journal, Elsevier, 2008, 18 (9), pp.956-963. ⟨10.1016/j.idairyj.2008.03.015⟩
International Dairy Journal, Elsevier, 2008, 18 (9), pp.956-963. ⟨10.1016/j.idairyj.2008.03.015⟩
International audience; The objective of this study was to determine to what extent the ratio of fat/water, fat/protein or water/protein concentrations and texture may influence the release of sodium, saltiness perception and chewing behaviour during
Publikováno v:
Journal of Texture Studies
Journal of Texture Studies, Wiley-Blackwell, 2006, 37 (5), pp.459-475. ⟨10.1111/j.1745-4603.2006.00063.x⟩
Journal of Texture Studies, Wiley-Blackwell, 2006, 37 (5), pp.459-475
Journal of Texture Studies, Wiley-Blackwell, 2006, 37 (5), pp.459-475. ⟨10.1111/j.1745-4603.2006.00063.x⟩
Journal of Texture Studies, Wiley-Blackwell, 2006, 37 (5), pp.459-475
International audience; The effect of three different aroma compounds on the texture of starch dispersions during gelation and retrogradation was studied. Oscillatory measurements were used to follow gelation and to check the structure of the starch
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 119 (2), pp.459-466. ⟨10.1016/j.foodchem.2009.06.040⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 119 (2), pp.459-466. 〈10.1016/j.foodchem.2009.06.040〉
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 119 (2), pp.459-466. ⟨10.1016/j.foodchem.2009.06.040⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2010, 119 (2), pp.459-466. 〈10.1016/j.foodchem.2009.06.040〉
www.elsevier.com/locate/foodchem ; FSTA:2010-Sp0197; International audience; Delipidation was studied as a way to dearomatise a non-conventional protein powder obtained from Eisenia foetida earthworms. In the first step, we studied the impact of seve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::17130c8204a6a33801b4ca8326217541
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00904293
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00904293
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.