Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"J.M. Moreno-Hernández"'
Seafood is one of the most commercialized, but also perishable, food product. Its proteins offer multiple technological applications due to their inherent functional properties. Postcapture biochemical changes affect its quality. Seafood proteins are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::21c2068cbfcc8783d4e1c5676a595cda
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.00018-8
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.00018-8
Autor:
J.C. Acton, D. Agyei, Y. Akhtar, R.E. Aluko, L. Amigo, S.D. Arntfield, A.N.A. Aryee, L. Atarés, M. Cavaletto, S. Chaplot, A. Chiralt, P.L. Dawson, H.H.J. de Jongh, J. Dumay, J.S. Edwards, S.R. Euston, Y. Fang, D.J. Feliz, S. Fernández-Tomé, J. Fleurence, P.F. Fox, C. González-Martínez, N. Guerrieri, S. Guo, S.T. Häkkinen, A.W. Henrich, B. Hernández-Ledesma, N.S. Hettiarachchy, R. Horax, T. Huppertz, M.B. Isman, A.L. Kelly, A. Kilara, I.M.E. Lacroix, E.C.Y. Li-Chan, M.A. Mazorra-Manzano, B. Miralles, M. Morançais, J.M. Moreno-Hernández, C.D. Munialo, T. Nagano, K. Nishinari, A.M. Nuutila, C.L. Okolie, R. Pacheco-Aguilar, M.J. Post, J.C. Ramírez-Suárez, I. Recio, A. Ritala, M.G. Scanlon, N. Shang, C.C. Udenigwe, M.N. Vaghela, M. Vargas, R. Wang, J.R. Whitaker, J. Wu, Y.L. Xiong
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::032d4ff5fb017ead185d002d4ee16d2f
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.09990-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.09990-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.F. González-Córdova, MA Mazorra-Manzano, JC Ramírez-Suarez, María J. Torres-Llanez, B. Vallejo-Córdoba, J.M. Moreno-Hernández
Publikováno v:
BIOtecnia. 15:29
La busqueda de nuevas fuentes de proteasas es un area de investigacion de gran actividad por su uso potencial en procesos biotecnologicos en areas de la medicina, alimentos e industria de los detergentes. En alimentos, las proteasas extraidas de plan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.