Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"J.M. Heras"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. García Romero, J.M. Heras Manso, Pedro Miguel Izquierdo Cañas, Eva Sánchez Palomo, Miguel Angel González Viñas, Adela Mena Morales
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 33, Iss 2, Pp 116-124 (2018)
This work studies the influence of two different nitrogen sources added to the must on aromatic series and sensory profile of ‘Chardonnay’ wines. Volatile compounds were classified into six odorant series and the total intensities for every aroma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Sieczkowski, Fernando Zamora, J.M. Heras, Jordi Gombau, P. Pons, J.M. Canals, D. Fernández
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02004 (2019)
Wines from grapes of Cabernet Sauvignon of the AOC Tarragona were elaborated with supplementation or not of two specific inactivated dry yeasts (Optired® and Optimum Red®; Lallemand Inc.) or with an experimental grape-skin extract. All the wines tr
Autor:
S. Seseña Prieto, F. Pérez Martín, M.L. Palop Herreros, J.M. Heras Manso, E. García Romero, P. M. Izquierdo Cañas
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture. 34
The behaviour in malolactic fermentation (MLF) of an autochthonous strain of Oenococcus oeni, C22L9, isolated from a winery in Castilla-La Mancha (Spain), and of two other commercial strains of O. oeni, PN4 and Alpha (Lallemand Inc.), inoculated by d
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 1153:97-103
A perfusion ion-exchange chromatography method has been designed, for the first time, for the separation of soybean proteins and its application to the characterization of soybean cultivars. For that purpose, the gradient, the mobile phase compositio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.M. Heras, Reinhard Denecke, M. Voß, L. Viscido, Hans-Peter Steinrück, D. Borgmann, M. Probst
Publikováno v:
Journal of Electron Spectroscopy and Related Phenomena. :539-544
The modification of polycrystalline MoO 3 surfaces by vapor-deposited Co atoms was studied by means of X-ray photoelectron spectroscopy (XPS). Thin MoO 3 layers react with evaporated Co atoms already at 90 K. At 300 K this process proceeds with a sig