Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"J.M. Fang"'
Autor:
J.M. Fang
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 46 (2015)
In order to predict, analyze and compare the LCC for battery electric vehicles and conventional combustion engine vehicles, provide support for the decision of design, policy, market strategy of vehicles, as well as the procurement decision as perspe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5788852843524500b55596a99607d33b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Neurological Sciences. 381:67-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 60:39-42
In recent years, co-extruded laminate films have become increasingly important for many applications, especially in the food industry, where they are mainly applied in the packaging of products such as fresh pasta, meats and cut vegetables to extend
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 50:429-434
The main components (∼90%) in recovered vegetable oil (RVO) are esters of higher carboxylic acids and glycerol (triglycerides) which consist of three fatty acids: oleic (C18:1, Z), palmitic (C16:0) and linoleic (C18:2, Z) in the ratio 2.8:1.4:1. RV