Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"J.M. Bloemhof"'
Publikováno v:
International Journal on Food System Dynamics, Vol 3, Iss 2, Pp 136-155 (2012)
The last two decades food logistics systems have seen the transition from a focus on traditional supply chain management to food supply chain management, and successively, to sustainable food supply chain management. The main aim of this study is to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d072e30e34a646f58e2b86f6d3e0d23f
Publikováno v:
Sustainable Food Supply Chains. Academic Press
Sustainable Food Supply Chains
Sustainable Food Supply Chains
Compared with dry cargo, temperature-sensitive products have some distinctive features that make managing the logistics process much more challenging. The importance of product quality, the need for specific transport fleets, the energy requirements
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4556cc1f21343bfee3bda26bd182cea5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-813411-5.00012-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-813411-5.00012-0
Publikováno v:
Flexible Services and Manufacturing Journal 30 (2018) 3
Flexible Services and Manufacturing Journal, 30(3), 363-365
Flexible Services and Manufacturing Journal, 30(3), 363-365
Today, climate change is the greatest challenge for future generations. In particular, logistics is perceived as a key sector to contribute to sustainable development meeting the future generations’ needs in terms of low greenhouse gas emissions in
Autor:
E. du Chatenier, Ayalew Kassahun, Adrie J. M. Beulens, Pieter Bots, Gert Jan Hofstede, Huub Scholten, J.M. Bloemhof, S. Korver
Publikováno v:
Journal on Chain and Network Science, 11(2), 167-176. Wageningen Academic Publishers
Journal on Chain and Network Science, 11(2), 167-176
Journal on Chain and Network Science 11 (2011) 2
Delft University of Technology
Journal on Chain and Network Science, 11(2), 167-176
Journal on Chain and Network Science 11 (2011) 2
Delft University of Technology
Today's consumers increasingly demand products that are produced sustainably and ethically. As a result, businesses need to address sustainability and social responsibility issues and find a proper balance between people, planet and profit (PPP) aspe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e4ce13ed627d2d653c0dfe1004f4bde2
https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/ec46098a-a2d8-44fc-a75c-be43f837942c
https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/ec46098a-a2d8-44fc-a75c-be43f837942c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.