Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"J.M. Bienfait"'
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Production (1972). 1992:180-180
The Holstein and Belgian Blue double muscle type (BBDM) are two cattle breeds extremely different in extent of muscle proportion (Istasse, Van Eenaeme, Evrard, Gabriel, Baldwin, Maghuin-Rogister and Bienfait, 1990). In BBDM, the proportions of lean m
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Production (1972). 1992:183-183
The incidence of human coronary heart disease has been correlated with the serum cholesterol level and a high consumption of saturated fat. Furthermore the cholesterol level can be raised by shorter chain fatty acids (Rose, 1990). It was therefore in
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Production (1972). 1991:103-103
The diets for growing-fattening bulls in Belgium are usually high in concentrate (Van Eenaeme, Istasse, Gabriel, Clinquart, Maghuin Register and Bienfait, 1990). The fat content of such diets in usually low at about 0.025. Over the recent years, feed
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Production (1972). 1990:120-120
Growing fattening bulls in Belgium require diets high in concentrate and low in roughages in order to achieve large live weight gains and high quality carcasses. Sugar beet pulp is usually incorporated at a high inclusion rate in fattening diets. It
Publikováno v:
Physica A: Statistical Mechanics and its Applications. 98:41-86
Experiments on the influence of a magnetic field on the thermal diffusion (DT) have been performed. Both the transverse coefficient, DtrT, as well as the difference between the longitudinal coefficients, D ⊥ T − D T , were measured for binary
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Production (1972). 1989:135-135
Meat production is a complex process in which the absorbed nutrients are directed under hormonal control towards muscle growth. According to consumer's standards a high quality carcass should contain a large proportion of lean meat and a small amount
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.