Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"J.M. Aeschlimann"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 82:863-869
The purpose of this study was to determine the effect of a fermented milk product containing Lactobacillus johnsonii La1 (formerly known as Lactobacillus acidophilus La1) on the phagocytic activity of peripheral blood leukocytes in healthy adult volu
Publikováno v:
Journal of dairy science. 78(3)
Because of the lack of data that convincingly show immunomodulatory properties of lactic acid bacteria in humans, a study was performed in which healthy volunteers were divided into two groups and given a fermented milk product supplemented with Lact
Publikováno v:
FEMS immunology and medical microbiology. 10(1)
This study was undertaken to elucidate whether eating a fermented milk containing Lactobacillus acidophilus La1 and bifidobacteria could induce changes in intestinal flora and modulate the immune response in man. Volunteers consumed a fermented milk
Publikováno v:
FEMS Immunology & Medical Microbiology. 12:83-83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.