Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"J.L. Mak"'
Autor:
T. Y. Thung, Siok-Koon Yeo, S.N. Chen, C. H. Kuan, J.L. Mak, Chee Sian Kuan, Seow Hoon Saw, S.T. Teo, Son Radu, M.Y.K. Cheow, C.A. Ong, Meng How Tan, Eng Tong Phuah, T.Y. Tan, C.Y. New
Publikováno v:
Food Research. 4:441-448
The eating of fresh and minimally processed vegetables is getting popular among Malaysians. This trend poses an increased risk of food poisoning associated with the consumption of fresh produce contaminated with pathogenic bacteria. Salmonellosis is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.