Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J.L. Courthaudon"'
Publikováno v:
Journal of Food Science
Journal of Food Science, Wiley, 2009, 74 (9), pp.512-518
Journal of Food Science, Wiley, 2009, 74 (9), pp.512-518
Thermal treatments are known to affect the textural properties of fruits and vegetables. This study was conducted to evaluate the influence of vacuum cooking process on the mechanical properties of various apple cultivars. A total of 10 apple cultiva
Publikováno v:
Le Lait. 71:141-171
Resume - Grâce a une connaissance precise de leurs structures primaire et tridimensionnelle, on sait mieux comprendre les proprietes fonctionnelles des 5 proteines majeures du lait (caseines as1' ~ et K, ~-Iactoglobuline et a-lactalbumine) et mieux
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.