Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"J.L Havlin"'
Autor:
D.E. Kissel, J.L. Havlin
The “steady-state” level of soil organic matter (SOM) is determined by numerous soil properties which are influenced by cropping practices such as residue management, crop rotation, and many others. Maintaining, or even increasing, SOM at the hig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c13245f8fdd522916b1a77106ee1a137
https://doi.org/10.1201/9780367811693-29
https://doi.org/10.1201/9780367811693-29
Autor:
Gary A. Peterson, Drew J. Lyon, Donald L. Tanaka, Ardell D. Halvorson, Ordie R. Jones, J.L Havlin
Publikováno v:
Soil and Tillage Research. 47:207-218
Concern about soil organic matter losses as a result of cultivation has been voiced consistently since the early part of the 20th century. Scientists working in the US. Great Plains recognized that organic matter losses from an already small pool cou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.L. Havlin
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition. 9:241-249
Two correlation data sets for the DTPA soil test and one for the NH4HCO3‐DTPA soil test were used to evaluate various soil test correlation methods. Visual, graphical, Mitscherlich, Chi‐square, optimum predictive value, and two‐ and three‐cla
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.