Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"J.K. Lanham"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 75:184-192
Forty Holstein cows in late lactation were offered diets containing niacin and whole cottonseed: 1) 0 g/d, 0%; 2) 0 g/d, 15%; 3) 6 g/d, 0%; and 4) 6 g/d, 15%, to evaluate effects on milk casein synthesis. Cows fed diet 1 had the highest DMI. The FCM
Autor:
R.G. Elmore, D.L. Wilks, W.L. Bryson, C.C. Baker, K.N. Brooks, C.E. Coppock, R.A. Stermer, J.K. Lanham
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 73:1091-1099
In Experiment 1, 12 lactating Holstein cows were provided drinking water of either 10.6 or 27.0 degrees C for 24 h/d in a changeover design to examine the effects of water temperature on feed intake, water intake, respiration rate, rectal temperature
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 71:3334-3344
In Experiment 1, effects of whole cottonseed (0, 5, 15, or 30% of the total ration DM) on in vitro ruminal fermentation showed increased ruminal pH and ammonia concentration but lowered microbial protein. Acetic acid concentration was greatest with d
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 69:546-551
Experiments were to determine the effectiveness of chilled drinking water in reducing heat stress of lactating dairy cows. Using a 4 X 4 Latin square statistical design, 16 cows (4/treatment) were deprived of water from 0800 until 1400 h at which tim
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 69:1004-1012
Nine lactating Holstein cows were offered drinking water of 7.2, 15.6, and 23.9 degrees C in a 3 X 3 Latin square design in Experiment 1. Water was offered for 10 min at 1300 h to simulate time in a milking parlor. Water consumption declined as drink
Publikováno v:
Journal of dairy science. 71(10)
In Experiment 1, 12 multiparous lactating cows (six per group) were offered drinking water ad libitum at temperatures of 10 or 30 degrees C in a switchback design. The treatment group received 10 degrees C water from 1235 to 2000 h and was then chang