Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"J.J. Kester"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :101-108
A natural preservative from white mustard (Sinapis alba) has been developed under the brand name IsoGard . The essential oil is extracted from moistened, ground white mustard seeds by supercritical fluid extraction. Grinding the wet seeds activates t
Publikováno v:
IEEE Transactions on Power Delivery. 13:446-452
The combined stresses in multistress aging tests produce cumulative accelerated effects on polymer materials and surge arrester constructions that simulate typical service aging. The aging of polymer housed surge arresters is manifested by increased
Autor:
J.J. Kester, J.R. Brunner
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 65:2241-2252
Affinity chromatography on a Concanavalin A-Sepharose support was used to isolate glycoprotein fractions from proteose-peptone and the soluble protein of the milk fat-globule membrane. The proteose-peptone glycoprotein was shown by compositional and
Autor:
J.J. Kester, Thomas E. Furtak
Publikováno v:
Solid State Communications. 41:457-460
We have observed SERS from AgAu alloys using incident photon energies above and below the onset for interband transitions. Below the onset, electron scattering processes due to alloying cause a decrease in SERS intensity below that observed on either
Autor:
T. Richardson, J.J. Kester
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 67:2757-2774
Modification of whey proteins to enhance or alter their functional properties may increase food applications. Whey protein modification can be accomplished by chemical, enzymatic, or physical techniques. Acetylation, succinylation, esterification, am
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.