Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"J.J. Cottrell"'
Autor:
W. Zhao, O. Artaiz, Y. Iqbal, H.H. Le, K. DiGiacomo, B.J. Leury, L.J. Fothergill, J.B. Furness, F. Liu, M.P. Green, B.J. Finger, M. Navarro, E. Roura, D.N. D'Souza, F.R. Dunshea, K.J. Plush, J.J. Cottrell
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 11, Pp 100668- (2022)
Late gestating sows are susceptible to high ambient temperatures, possibly causing farrowing complications and reducing piglet survival. This experiment aimed to quantify in the days leading up to farrowing the impact of sow heat stress (HS) on farro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c685dc25972499da3f16d4809e08ff2
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 8, Pp 100596- (2022)
Progeny born to primiparous sows farrowing their first litter, often called gilt progeny (GP), are typically characterised by their poorer overall production performance than progeny from multiparous sows (sow progeny; SP). Gilt progeny consistently
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/632074c32b9b4d3d9b51df9429958742
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss , Pp 100349- (2022)
Pig production faces seasonal fluctuations. The low farrowing rate of sows mated in summer, increased carcass fatness of progeny born to the sows mated in summer, and slower growth rate of finisher pigs in summer are three economically important impa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32d8517c3ecb41478feeac4d086d7571
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 10, Pp 2232-2241 (2019)
Gilt progeny (GP) are born and weaned lighter than sow progeny (SP) and tend to have higher rates of mortality and morbidity. This study quantified the lifetime growth performance differences between GP and SP and, additionally, evaluated whether seg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f9eb57777a9480880bee3f6c5b7c8ab
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, p 22 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afdb8856ac7347049dc06b86308b0a9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F.R. Dunshea, J.J. Cottrell
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 14:407
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 14:401