Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"J.I. Alvarez-Leite"'
Autor:
E.C. Aguilar, T.L. Jascolka, L.G. Teixeira, P.C. Lages, A.C.C. Ribeiro, E.L.M. Vieira, M.C.G. Peluzio, J.I. Alvarez-Leite
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 45, Iss 7, Pp 601-609 (2012)
Pequi is the fruit of Caryocar brasiliense and its oil has a high concentration of monounsaturated and saturated fatty acids, which are anti- and pro-atherogenic agents, respectively, and of carotenoids, which give it antioxidant properties. Our obje
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbb11340f93149aaab200bb3ca816b23
Autor:
L.R. Portugal, J.L. Gonçalves, L.R. Fernandes, H.P.S. Silva, R.M.E. Arantes, J.R. Nicoli, L.Q. Vieira, J.I. Alvarez-Leite
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 39, Iss 5, Pp 629-635 (2006)
Elevated blood cholesterol is an important risk factor associated with atherosclerosis and coronary heart disease. Several studies have reported a decrease in serum cholesterol during the consumption of large doses of fermented dairy products or lact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8d33b443a6746cab6172f99b9c7c213
Autor:
J.C.S. Saldanha, D.L. Gargiulo, S.S. Silva, F.H. Carmo-Pinto, M.C. Andrade, J.I. Alvarez-Leite, M.M. Teixeira, D.C. Cara
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 37, Iss 6, Pp 809-816 (2004)
Food allergy is most frequently the result of IgE-mediated hypersensitivity reactions. Here, we describe a chronic model in which some of the intestinal and systemic consequences of continuous egg white solution ingestion by ovalbumin-sensitized eigh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9a5499163204610b04b15d917a9a291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.