Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"J.H. Wertheim"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 5:944-950
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 39:1236-1246
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 42:468-475
Summary Oxidation flavor produced upon irradiation of milk fat is derived from certain of its component fatty acids. One of these acids has been identified as linolenic acid. Other acids required for production of irradiation-induced oxidation flavor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.