Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"J.H. Rampton"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 1:49-55
Numerous procedures for improving the entry of aggregates and of large myosin subunits into disc gels were investigated. Both rabbit and bovine myosin behaved essentially the same during electrophoresis in urea. Aggregates of myosin and large and sma
Publikováno v:
Food Chemistry. 2:7-18
Purified actin, prepared from both beef and rabbit myofibrils, on being subjected to electrophoresis on gels containing 7 m urea produced a diffuse, heterogeneous and lightly-staining band over a range of R m = 0·26 to 0·33. After protecting agains
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 19(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.