Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"J.H. Hetrick"'
Autor:
J.H. Hetrick, P.H. Tracy
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 31:881-887
Autor:
J.H. Hetrick, R.M. Whitney
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 32:111-122
Summary A rapid method for the determination of nitrogen in milk by direct nesslerization of digested sample has been described. The effect of the variables involved in the test has been investigated and their tolerance established. When compared wit
Autor:
A.R. Kemp, J.H. Hetrick
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 41:1494-1501
Summary A simplified Ramsey-Patterson partition chromatographic method is described for use on short-chain fatty acids (butyric through capric) normally found in dairy products. Procedures are described for preparing samples for analysis on a prepare
Autor:
P.H. Tracy, J.H. Hetrick
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 31:831-838
Summary A manometric method is presented for the determination of the amount of gas held and the composition of the gas desorbed from vacuumized whole milk powder. The amount of sorbed gases in dried milk varied with the methods of preparation and pa
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 34:583-592
Summary A higher percentage of solid particles was found in the powder containing the smaller size particles, but the volume of the O 2 trapped was greater in these than in the powders containing larger size particles. An increase in the spray pressu
Autor:
J.H. Hetrick, P.H. Tracy
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 28:687-700
Publikováno v:
Open-File Report.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.