Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"J.G. Fullington"'
Autor:
J.G. Fullington
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 8, Iss 6, Pp 609-614 (1967)
Insoluble lipid-protein complexes are formed in the presence of Ni(II), Ca(II), or Mg(II) by specific components of the water-soluble proteins of wheat flour and either triphosphoinositide or phosphatidyl serine. The pattern of protein species bound
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b50af4c150014910af04da5e9e6d0331
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 5:233-245
Specific groups of proteins associated with the baking properties of flour were identified by extracting flour from normal and sulfur-deficient wheat with a sodium dodecylsulfate (SDS)-Tris buffer either with or without reducing agent. Total proteins
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 2:15-24
Qualitative and quantitative differences in protein composition were examined in 12 samples of flour milled from wheat (cultivar Olympic) grown under a wide range of sulfur and nitrogen inputs. Two-dimensional fractionation, comprising isoelectric fo
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry. 241:4098-4100
When ovalbumin, poly-l-lysine, poly-l-aspartic acid, or ethylenediamine is added to a biphasic chloroform-methanol-water system containing the Mg(II), Ni(II), or Ca(II) complex of triphosphoinositide or phosphatidylserine, mixed complexes are formed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.