Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"J.F. Manen"'
Autor:
J.F Manen
Publikováno v:
Journal of Archaeological Science. 31:139-140
Autor:
M. Comte, J.F. Manen
Publikováno v:
Plant Science. 43:51-56
Analysis of the pH 8.3 electrophoresis of the Phaseolus vulgaris seed lectins suggests that each of the five isolectins exists in five different forms. Incubations of the lectins in the presence of EDTA or of metal ions such as Mn 2+ , Mg 2+ , Co 2+
Autor:
M.R. Morgan, J.F. Manen
Publikováno v:
Phytochemistry. 24:1981-1985
Lectin variability within Phaseolus coccineus is revealed by non-denatured electrophoretic patterns and immunological labelling of total seed protein extracts, showing that the different cultivars and wild varieties studied can be classified into thr
Publikováno v:
Plant Science Letters. 37:105-110
The seed lectins of Phaseolus vulgaris cv. Contender typically consist of five tetrameric isolectins E4, E3L, E2L2, EL3 and L4. However electrophoretic and isoelectric focusing analysis of each purified protomer show a great heterogeneity. We demonst
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.