Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"J.E. Knoop"'
Publikováno v:
Chemosensory Perception, 6(2), 60-69
Chemosensory Perception 6 (2013) 2
Chemosensory Perception 6 (2013) 2
In this study, the effects of texture modification and aroma-induced sweetness enhancement were systematically investigated in apple-flavored semi-solid Na-caseinate gels. Gels containing apple juice as a basic flavor were developed differing in stif
Publikováno v:
Physiology & Behavior. 101:726-730
Pulsatile stimulation enhances taste intensity compared to continuous stimulation with stimuli of the same net tastant concentration. In the present work, we studied the effects of pulsatile delivery of aroma and taste on their combined contribution
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Senses
Chemical Senses, Oxford University Press (OUP), 2009, 34 (4), pp.341-348. ⟨10.1093/chemse/bjp007⟩
Chemical Senses 4 (34), 341-348. (2009)
Chemical Senses, 34(4), 341-348
Chemical Senses 34 (2009) 4
Chemical Senses, Oxford University Press (OUP), 2009, 34 (4), pp.341-348. ⟨10.1093/chemse/bjp007⟩
Chemical Senses 4 (34), 341-348. (2009)
Chemical Senses, 34(4), 341-348
Chemical Senses 34 (2009) 4
The impact of salt delivery in mouth on salt perception was investigated. It was hypothesized that fast concentration changes in the delivery to the receptor can reduce sensory adaptation, leading to an increased taste perception. Saltiness ratings w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eae4a0f7806350923376a3e27a4947a7
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01413528
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01413528
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.