Zobrazeno 1 - 10
of 402
pro vyhledávání: '"J.D. Buckley"'
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 4, Iss , Pp 10- (2016)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10db145241724fb7b42506fc3648ede7
Autor:
J. Tay, N.D. Luscombe-Marsh, C.H. Thompson, M. Noakes, J.D. Buckley, G. Wittert, W.S. Yancy, G.D. Brinkworth
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, Pp 27-28 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6b93b0932ee41b095d761c4a8c2855c
Autor:
T.P. Wycherley, N.D. Luscombe-Marsh, C.H. Thompson, J.D. Buckley, M. Noakes, G.A. Wittert, G.D. Brinkworth
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, Pp 34-35 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/262c9c10f2a7448fb0c8b8cda094e4c0
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, Pp 17-18 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66bd175251654e92b49f27932aac6bff
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, p 19 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2d2be6248ea46c2afae6a5f9e677f56
Autor:
G.D. Brinkworth, N.D. Luscombe-Marsh, C.H. Thompson, M. Noakes, J.D. Buckley, G. Wittert, C.J. Wilson
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, p 26 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/545c3aeb49f1490b9d6a100263a58cd0
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, p 20 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/701e35536a2f4478872c79847cf99c41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.Y. Wong, S. Carter, A.M. Hill, L.C. Mead, J.D. Buckley, C. Yandell, S.-Y. Tan, G.B. Rogers, A.M. Coates
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 82
Autor:
S.J. Ward, A.M. Coates, S. Carter, K.L. Baldock, T.R. Stanton, C. Yandell, J.D. Buckley, S.-Y. Tan, G.B. Rogers, C. Berryman, A.M. Hill
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 82