Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"J.C. de Blas"'
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 23, Iss 4, Pp 255-262 (2015)
Olive cake is one of the main agro-industrial co-products in the Mediterranean area of Spain, with high availability almost all year round. In addition, most of the product is dehydrated, which increases its interest in monogastric species such as ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d5f4a6150847dcba276419e9f67ce1
Autor:
J.C. De Blas
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss , Pp 102-111 (2013)
The present work summarizes research related to the definition of nutrient recommendations for feeds used in the intensive production of rabbit's meat. Fibre is the main chemical constituent of rabbit diets that typically contain 320 to 360 and 50 to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62f9b687af4747deb27cef92c156c8ff
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 5, Pp 651-659 (2007)
The aim of this work was to study the effect of protein source / availability on the intestinal microbiota, digestive traits and nutritional performance of early-weaned rabbits. The effects of supplemental antibiotics in the drinking water were also
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdaf39b48bdc413daf5a1249fde20e68
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 70:151-160
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 3 No. 2 (2005); 209-212
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 3 Núm. 2 (2005); 209-212
SJAR. Spanish Journal of Agricultural Research
instname
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 3 Núm. 2 (2005); 209-212
SJAR. Spanish Journal of Agricultural Research
instname
A marine algal oil (MAO) with a high docosahexaenoic acid content (46.7%) was evaluated for the production of n-3 fatty acid (FA) enriched eggs. To determine its effects, laying hens were fed one of two diets containing different amounts of MAO, or a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae68b5e341fc9d1a81dcc51fd5aa8ae1
https://revistas.inia.es/index.php/sjar/article/view/146
https://revistas.inia.es/index.php/sjar/article/view/146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.